Skærmbillede 2017-12-12 kl. 07.56.01
FB

Tilmelding

Arrangement:

Aarhus-tur

startDate:
22. apr
endDate:
- 22 apr 2023
paymentRateSum_display:
-
enrollmentText:
Med dette hold tager vi til smilets by, Aarhus, hvor vi skal opleve noget af dét, byen har at byde på. Vi starter alle i Bazar Vest og kører derefter ind til midtbyen, hvor der er mulighed for at gå i mindre grupper på egen hånd. Her kan man tage i Tivoli Friheden, besøge Den Gamle By, Aros, Aarhus Domkirke eller blot ose med vennerne i og omkring gågaden. Turen er gratis. Husk lommepenge. Indgangsbilletter og mad er for egen regning

Bazar Vest er et indkøbscenter med over 100 forretninger, der byder på oplevelser for alle sanser. Der er repræsenteret over 20 forskellige lande og kulturer. Der er eksotiske spisesteder, tyrkiske og arabiske bagerier, mere end 1000 m2 frugt og grønt-marked og mange andre butikker med nonfood produkter og serviceydelser.
Aros er et af Nordeuropas største kunstmuseer. Her kan kæmpeskulpturen 'Boy' opleves, regnbuen på toppen 'Your rainbow panorama' samt en masse andre spændende og iøjnefaldende værker. Aros er et samlingssted midt i byen og et univers for alle, der har lyst til at få udvidet horisonten.


Den Gamle By - Danmarks Købstadsmuseum - er en helt unik seværdighed i Aarhus. En tidsrejse der starter før 1900 tallet og som op igennem 20'erne og senere 70'erne viser os biler, huse, haver, butikker, håndværk, bygninger og indretning i alle sociale lag.


Tivoli Friheden er fyldt med masser af sjove forlystelser og oplevelser.


Aarhus Domkirke ligger ved Store torv i bunden af strøget i Aarhus og er med sine nuværende 93 meter og 92 meter høje tårn et meget markant bygningsværk i Aarhus midtby. Det er Danmarks længste kirke. Kirken har åbningstid kl. 10.00 - 15.00, hvor man kan afbryde shoppeturen ved et kig inde i kirken.


Vi mødes i Ungdomshuset i Hobro kl. 9. Vi er hjemme samme sted kl. 18.
 1. ID:

  700

 2. Tidspunkt:
  09:00 - 18:00
 3. Ugedage:
  lørdag
 4. Aldersgrænse:
  Ja (13-18 år)
 5. Klassetrin:
  Ingen krav
 6. Antal pladser ledige:
  4
 7. Kategori:
  Hold i ungdomsskolen